Sök
Stäng denna sökruta.

Sveriges Radio och hyresgästaktivismen

Man blir knappt förvånad ens längre när olika vänsterpropaganda strömmar ut ur 8-miljardersimperiet Public Service, som de som jobbar där vill kalla det medan statlig TV och radio är mer passande.  Vi har statlig TV och radio, vars uppgift i krig och kris att föra fram regeringens åsikter och information. I det läget är inte det statliga medieföretaget på något sätt objektiva utan deras roll blir propaganda.  Godmorgon Världen i P1 upplät i förrgår en hel kvart tid på morgonen åt "renovräkningar". Vilket är vad Hyresgästföreningen och deras aktivister i åratal kallat renoveringar av hyreshus som förfaller. Eftersom alla renoveringar givetvis innebär att hyras justeras uppåt men inga renoveringar kan undvikas, man måste underhålla fastigheter.  I en socialstisk värld...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon