Sök
Stäng denna sökruta.

Miljöpartiparadiset 2022

Är det inte lustigt att Miljöpartiet som nu får leva i sitt önske-samhälle har mage att klaga? Jag tror ingen granskat och följt Miljöpartiet så länge som jag gjort, jag började 2010 redan innan jag klev in och blev opinionsbildare på heltid. Då startade jag Facebook-gruppen "Granska MP". Ni ser hur tidigt det var, långt innan Facebook blev en politisk kanal egentligen.  2010 älskades Miljöpartiet och Maria Wetterstrand av olika livstilsliberaler och innerstadshöger som försökte påstå att partiet var liberalt, ett framtidsparti som Alliansen borde omfamna.  Jag har lusläst deras motioner till kongresser i flera år innan andra började och publicerade resultaten, som var så galna att MP till slut bestämde sig för att försökta göra kongresshandlingarna hemliga.  Efter...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon