Sök
Stäng denna sökruta.

Världens mest bortskämda piloter?

Ja, jag pratar om SAS. Som sedan igår strejkar igen och därmed struntar helt i alla semestrar som efter två års pandemi äntligen kan genomföras.  En gång i tiden var det otroligt hög status att jobba med vad som helst i flyget, när det kommersiella flyget började på 60-talet. Att till exempel vara flygvärdinna var ett högstatusjobb på ett sätt det inte alls är idag. Lågprisbolagen har visat för alla att flygpersonalen är ett café-jobb med betydligt högre lön och bättre förmåner, för att de har säkerhetsträning också.  Pilot var också ett högstatusyrke länge. SAS lockade med otroligt bra villkor. Och där sitter de fast. Vi som ibland flyger noterar varje gång på ett SAS-plan hur hög medelåldern på...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon