Sök
Stäng denna sökruta.

Information om betalväggen

Först och främst vill jag tacka er alla som tecknat prenumeration. Utan er kan jag inte fortsätta gräva och granska. Ni blir fler och fler hela tiden.  För att få in en inkomst jag kan leva på är jag redan halvvägs där nu.  Med alla nya system kommer inkörningsproblem tyvärr och förhandsbeskedet från Patreon var att ingen moms skulle dras men som flera av er upptäckt dras det ändå moms.  Enda sättet att lösa detta är att skapa en ny Patreon-nivå, en lägre. Genom ett EU-beslut drar Patreon numera moms på allt inom EU och ni ska inte betala mer än 59 kronor som jag annonserat om.  Inom kort kommer vi lägga upp en ny lägre nivå. Ni måste...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon