Sök
Stäng denna sökruta.

Arbetsförmedlingen gör PR för regeringen

Inför varje val ägnar Socialdemokraterna enormt fokus på att fixa statistiken, inte lösa problemen. Huvudsaken är att det ser snyggt ut.  Så inför 2018 tryckte man in tiotusentals långtidsarbetslösa utlandsfödda i skräddarsydda subventionerade "anställningar" bara för utrikes födda (inga svenskar kunde få dem) för att sedan dra in den efter valet. Extratjänster var den huvudsakliga kanalen då.  Sossen och Göran Perssons kusin Mikael Sjöberg som styrde Arbetsförmedlingen då hade givetvis rätt partibok och såg till att Arbetsförmedlingen bidrog så gott de kunde till valseger.  Nu är det dags igen.  Nya GD:n har visserligen inte så uppenbar koppling men hon och statsrådet Eva Nordmark är tjenis och du med varandra, fnittrar och skojar när de ses och är mycket vänskapliga. ...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon