Search
Close this search box.

Pampen i Dalarna

Alla vet att Peter Hultqvist hatar Nato och lovade och svor att han INTE som försvarsminister skulle ansöka om medlemsskap till Nato. Att vi nu sökt medlemsskap och hans frånfälle i debatten under hela våren visar inte bara att han ligger platt överkörd av Magdalena Andersson. Utan att han också inte kommer att fortsätta i regeringen.  Det kanske dock redan var så att han bestämt sig tidigare ett inte sitta en mandatperiod tid, 8 år räcker för de flesta. Det kan bara Hultqvist själv svara på.  Märkligt nog var det länge folk som försvarade honom, som tyckte att pampen från Dalarna var bra trots att han inte själv ens gjort lumpen. Ärkesosse, kommunalpamp, SSU-are och satt i SSU:s förbundsstyrelse...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%0.01%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon