Sök
Stäng denna sökruta.

Han mördade en polis

Idag skriver Expressen om den tonåring som iskallt åkte fram mot polisen Andreas Danman och sköt honom två gånger, ett skott träffade halsen. Han påstår att han egentligen skulle mördat någon annan men alla vet att att gängkriminella förortsslödder föraktar polisen så vad sanningen egentligen är kommer vi aldrig få veta.  Sakariye Ahmed fick 8 år men minus straffrabatt (bilderna är från domen).   I många länder är mord på poliser ett av lagens strängaste straff, inte minst i USA. Mördar du en polis får du livstid, det spelar ingen roll om det finns förmildrande omständigheter. Livstid.  Men det här är de kriminellas paradis Sverige och här får man ett skämt-straff i paritet. Mörda en polis i tjänsten, får...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%6.5%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon