Sök
Stäng denna sökruta.

SIDA och Kakabaveh

Alla har nu följt den här dokusåpan som Amineh Kakabaveh orsakat. Kvinnan som gjort sig så osams med sitt förra parti Vänsterpartiet att hon först blev petad från listan men lyckades ändå kryssa sig in. Sedan utesluten direkt efter valet. Nu sitter hon som politisk vilde fram till september. Kakabavehs krav i höstas på att Magdalena Andersson skulle stödja de kurdiska kommunister hon själv tillhörde var hennes krav och eftersom sossarna inte har något problem att sälja ut ens utrikespolitik för makten gjorde de som bekant detta.  För att följa upp om kraven från Kakabaveh vad gäller stöd till kommunisterna YPG och PYGD, den senare är den militära grenen vilket alla kommunister har, mailade jag SIDA.  Skälet var det...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon