Sök
Stäng denna sökruta.

Justitieministern tycker man får skylla sig själv

I en intervju som inte alls fått den uppmärksamhet den borde säger Morgan Johansson, historiens värsta minister, följande: Sverige 2022 tycker alltså justitieministern att företagare nu för att kriminaliteten nått enorma nivåer, många företagare vittnar om storskaliga stölder, kriminella som langar knark i deras butiker, bedrägerierna ökar och kostnaderna för företagarna skenar på grund av det här, får lösa problemen själva.  Polisen kan inte lösa sexualbrott, kan inte stävja laglösheten i vissa förorter där kriminella helt och hållet tagit över med vägspärrar och terror mot invånare, klaner har upprättat parallella rättssystem och barn blir rånade.  Inte ens pass klarar Sverige idag att leverera. I det här läget tycker Morgan Johansson att företagare som drabbas av kriminalitet får skylla sig själva eller betala...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon