Search
Close this search box.

EU kräver oroväckande mycket makt snabbt

Det sannerligen inte lätt att vara för EU numera. Jag har varit för sedan innan vi gick med 1995 men den senaste tidens utveckling där ett allt mer makthungrigt Bryssel ett beslut i taget vill bestämma precis allt i de suveräna stater som faktiskt utgör denna gamla kol- och stålunion.  Grunden i EU är fantastiskt. Med ekonomi och utbyte mellan människor binda ihop det tidigare slagfältet Europa så att vi aldrig mer får ett världskrig här.  Men mycket vill ha mer och proffs-politikerna i Bryssel har tänkt att tvinga medlemsländerna i raskt takt att bli ett slags USA där vi ger upp vår suveränitet till en liten elit långt borta från folks vardag.  Jag vill verkligen vara för EU....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon