Search
Close this search box.

Vänsterpartist expert i kritisk DN-artikel om skolan

Nyligen kunde man läsa en "granskning" i Dagens Nyheter om att Sverige sticker ut i antal unga döda numera.  De kopplar själva ihop det med att folk misslyckas i skolan.  DN dristar sig till och med att skriva "skolan tycks vara en viktig pusselbit för att förstå den oroande utvecklingen" (red.anm att unga dör i större utsträckning idag). De konstaterar först att självmorden är det som dominerar som dödsorsak, något som varit ett faktum under många decennier. Att den vanligaste dödsorsaken bland unga är självmord. Antalet har ökat långsamt men stadigt. Näst vanligaste dödsorsaken är narkotika, att folk dör på grund av överdoser. Också ett mönster som känns igen sedan lång tid.  Var någonstans står det då att den här...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon