Sök
Stäng denna sökruta.

Vad sysslar Swedavia med?

Sverige har på mer än ett sätt totalt förfallit senaste åren. Vi liknar nu en slags banan-republiksituation både vad gäller statens kärnuppgift att utfärda pass till medborgarna när de behöver, och det episka haveriet på Arlanda som pågår i realtid via sociala medier.  Här är en bild jag hittat i flödet från en person på resa en av dagarna som var värst här nyligen. Det är som ett skämt.  Hur kunde det bli så här? Hur kunde det helstatliga bolaget Swedavia göra bort sig så här kapitalt? Jag har kollat i deras årsredovisningar och hittat i alla fall en delförklaring.  I årsredovisningen för 2020, då pandemin som bekant började, kan man redan i början av den läsa följande: "Det kommer en...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon