Search
Close this search box.

Centern är Folkpartiet 1991

Och plötsligt hände det.  Det som Annie Lööf sagt sedan 2018 inte skulle hända - hon förhandlade med Vänsterpartiet. Partiet har rasat i opinionen sedan i höstas och partistrateger har slitit sitt hår för att de inte kan vinna hur de än gör. När de valde att stödja Magdalena Andersson blev folk i partiet som aldrig velat vara stödhjul till Socialdemokraterna ännu mer irriterade. När de sedan valde att rösta på sin egen budget så att M, KD och SD-förhandlade budgeten vann och är den landet regeras på blev alla de nya väljarna de tagit från S och MP förbannade.  De satt i samma rävsax nu. Röstar de inte på sossarnas budget vinner M, KD och SD:s budget igen....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon