Sök
Stäng denna sökruta.

Vad händer i Centerpartiet?

Annie Lööf valdes till ny partiledare i september 2011 och det gick direkt dåligt. Faktum är att hon nådde gång på gång rekordlåga siffror och det såg mörkt ut inför valet 2014. Det första valet hon skulle testas som partiledare i. Julen 2013 blev det känt att Centerpartiets idéprogram innehöll förslag som slopat skolplikt, fri invandring och platt skatt och Lööf tvingades krishantera och avbryta en privat semester i Thailand.  I februari 2014 fick hon bottennoteringen på 2,8 % och Aftonbladet Ledare skrev att ett huvudmål måste vara att få ut Centern från riksdagen. De såg sin chans att så splittra Alliansen. Lite visste de hur lätt det skulle bli att göra det men inte genom att Centern åkte...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon