Search
Close this search box.

Romskt slöseri, del 2

Det här är fortsättningen på granskningen av bidragspengarna till olika romska föreningar, där en familj står i centrum. Familjen Kaldaras i Malmö.    Expressen har alldeles nyss haft en egen granskning av just romer, men i Helsingborg och med fokus på bidrag till "inkludering" för att få romer att sluta att ha egna domstolar utan medverka i vårt rättssystem. De hittade en uppsjö av bidrag, romer som är anställda för just detta men själva deltar i dessa parallella domstolar och bevis därför på att alla försök och pengar som lagts i Helsingborg på romsk inkludering snarare är en pengakran än gör någon som helst nytta.    Svaret på varför så få granskningar gjorts av media av den uppsjö av...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon