Sök
Stäng denna sökruta.

Cervenkas sagor fortsätter

Efter att ha läst honom sedan flytten från mer seriösa SvD - även om han arbetade på den minst seriösa delen SvD Näringsliv, blir jag mer och mer övertygad om att det står i hans anställningskontrakt: "Ljug och utelämna fakta för att driva opinion mot rika, mot företag och mot högern." Han är skamlös faktiskt. Sagorna har berättar i sin bok jag läste och delgav er innehållet här fortsätter i varje krönika han skriver.  Jag ser det som ett slags kall faktiskt att varje gång Aftonbladet publicerar en sådan här lögnaktig soppa ge er allt det som Cervenka utelämnar. Han är journalist men arbetar ju inte längre för en tidning som uppbär presstöd och är man krönikör får man...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon