Betalvägg – hur gör jag?

Den 6 juni installerades den betalvägg jag under våren flaggat för var på gång. I dagens medie- och debattklimat har tiden blivit mogen för att ändra affärsmodell för mig och ägna mig ännu mer åt skrivandet. Jag har tidigare försörjt mig via konsultintäkter och föredrag men vill nu ägna mig heltid att granska och gräva. 

Om du vill få tillgång till nya gräv och granskningar och allt mitt arkiv kan du för bara 60 kronor per månad bli prenumerant och få obegränsad access. 

Klicka här för att bli prenumerant. 

Vill du stötta extra, välj Premium på 100 kronor per månad eller valfritt belopp uppåt. Men lägsta nivån är 60 kronor för att jag ska kunna fortsätta gräva och granska saker som ingen annan intresserar sig för. 

Hur blir man prenumerant?

 • Gå till patreon.com och registrera ett konto enkelt.
 • Där lägger du in valfritt kort.
 • Sök efter ”Rebecca Weidmo Uvell” i sökrutan högst upp.
 • Klicka i att du vill bli min Patreon och välj belopp 60 kronor eller 100 kronor. Nu är du Patreon. 
 • Login och password från Patreon använder du sedan för att logga in på min sajt. 
 • Spara uppgifterna på din dator i nyckelringen så har du automatiskt låst upp min sajt och behöver inte logga in igen. 
 • Vill du avsluta? Logga in på Patreon.com och avsluta ditt konto bara. 
 • Vill du uppgradera med högre belopp? Logga in på Patreon och välj ett högre valfritt belopp. 
 • Varje månadsslut kommer Patreon debitera ditt kort med det belopp du valt, minst 60 kronor, och skicka till mig. Pengarna går via Patreon, efter de dragit sina avgifter, till mitt PayPal och vidare in på mitt företagskonto. 
 • Ni behöver inte tänka på skatter eller moms, det är inkluderat i beloppet. 


Varför har jag valt Patreon?

Jag vet att en del inte gillar Patreon men som egen och ensam företagare är det systemet det enklaste, billigaste och bästa betalsystemet. Traditionell media som kostar er skattebetalare 700 miljoner kronor per år har lagt en del av dessa under flera år att utveckla egna betalsystem som de sedan inte säljer till andra. 

Vi som saknar de resurserna får använda det som finns och förutom Patreon finns bara små oprövade leverantörer som jag efter utvärdering valde bort på grund av osäkerheten. Med Patreon kan jag lätt hantera intäkterna och kan lägga så mycket tid som möjligt på att producera. 

Visst gratis material kommer att publiceras varje vecka men då i form av kortare saker och kommenterande texter, som klassiska ledartexter. 

Så ni som av olika skäl inte blir prenumeranter kan ändå stanna kvar som läsare. 

 • Kan man betala för enstaka artiklar?

Svar nej, det kan man inte på något tidning eller annan sajt heller och jag har inte den tekniska möjligheten. 

 • Kan man swisha?

Ja men det ger dig inte tillgång till sajten. Du måste skaffa ett Patreon-konto. Jag har tyvärr ingen möjlighet att ordna special-lösningar. 

 • Kan man betala mindre än 60 kronor?

Nej, tyvärr måste jag ha samma pris för alla läsare precis som traditionell media och olika poddar. 

Jag hoppas att så många som möjligt av mina läsare blir prenumeranter. Jag har haft ett snitt på 80 000 unika läsare per månad senaste åren. 

Jag tar inte en krona i bidrag av dina skattepengar som traditionell media och public service gör med sina 700 miljoner kronor och 8 miljarder kronor per år. Jag är beroende av frivillig privat finansiering, av mina läsare. Av er. 

Bli en del av motståndsrörelsen mot vänster-narrativet i traditionell media. Utan prenumeranter kommer jag få lägga ner till slut och jag producerar inte sällan mer som en person än en hel redaktion. 

För pengarna får ni inte bara ett par texter i veckan utan sajten uppdateras oftast dagligen. Ni får även unika gräv och granskningar om bidrag, slöseri, vänsterns makt och korruption, islamism och miljörörelsen, för att nämna några av de större områdena. 

Klicka här för att bli prenumerant. 

Mot nya mål. 

Det finns många historier, mycket fakta, många gräv som bara väntar på att hittas och publiceras och påverka opinionen, upplysa folk och bidra till ökad kunskap. 

 

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!