Sök
Stäng denna sökruta.

Romskt slöseri, del 1

Följande historia handlar om romer, om en familj som verka försörja sig som bidragsentreprenörer i mycket stor omfattning, om en polisutredning som lagts ner och misstankar som består.    Där ett brott som utreddes ledde till något helt annat och en utredning som började nysta i en härva av bidrag som utan kontroll delats ut, för att som det ser ut användas till något helt annat.   En del av uppgifterna kommer från verifierad polis som arbetat med fallet som inte är anonym för mig men är anonymiserade i inlägget. Jag som granskat hela det bidragsindustriella komplexet mer än någon annan i landet häpnar inte ens eftersom jag tyvärr är väl medveten om hur lättvindigt miljarder varje år delas ut till...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%6.5%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon