Sök
Stäng denna sökruta.

Sossarna och desinformationen

Socialdemokraterna är som bekant regeringspartiet. Propaganda och desinformation är något som framför allt stater och politiska partier kan anses syssla med, att anklaga enskilda individer för propaganda är inte helt korrekt eftersom det krävs både många avsändare och många mottagare för den sortens politisk påverkan.  Extra noga ska man alltså vara med vad man sänder ut som det parti som sitter i regeringen. Samma regering som nyss skapade ännu en myndighet, vi har redan hundratals varav många man kan lägga ner direkt. Men sossarna älskar nya dyra myndigheter eftersom de kan utse generaldirektörer i framtiden så en av alla de nya skatteslukhål de skapat bara senaste fyra åren är Myndigheten för psykologiskt försvar och desinformation. Varför nu inte den...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon