Sök
Stäng denna sökruta.

Trängselavgifter i luften

När man inte trodde miljödebatten i Sverige kunde bli dumma läser jag av en slump på regeringen hemsida om "trängselskatter för flyg".  I sig ett oxymoron eftersom det inte kan bli trängsel i luften, den är så att säga enorm. I teorin oändlig men vanliga flygplan kan som vi vet inte flyga ut i atmosfären, då behöver man en rymdraket.  Men regeringen gav trots detta Transportstyrelsen uppdraget i september 2021. Detta var innan MP avgick från regeringen så vi kan utgå från att detta var krav från Bolund och Stenevi.  Som ni också kan läsa ska Transportstyrelsen även om de tycker förslaget är idiotiskt lämna förslag på en sådan lag.  Men Transportstyrelsen tycker inte alls att man borde införa...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon