Sök
Stäng denna sökruta.

Plastpåsefiaskot

Som så mycket Miljöpartiet gjort politiskt blev även plastpåsen ett fiasko. För siktar man in sig på symbolfrågor och struntar i fakta utan fokuserar på sådant som låter bra på ett pressmeddelande blir det ju så. Gång på gång.  Trots att den på förhand dömdes ut infördes ändå skatten på plastpåsar. Vi ser väldigt få plastpåsar i naturen i Sverige och de i haven kommer till nästan uteslutande från de 9 största floderna i Asien och Afrika och hamnar till slut även på svenska stränder. Ändå använde Per Bolund just plast i haven som argument varför Sverige nu måste ha en skatt på påsar.  Den 23 april 2018 skrev jag en mycket delad debattartikel om myten om plastpåsen och...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon