Sök
Stäng denna sökruta.

Det framtida Sverige

Det brukar upprepas att vi inte alls har så många personer med utländsk bakgrund i Sverige som anförs, att det bara är ca 25%.  Jag har tidigare tittat på demografisk utveckling i Sverige och fick då konstiga frågor från Peter Wolodarski på Twitter varför jag inte ansåg att han som har utlandsfödda föräldrar vara svensk. Vilket jag aldrig påstått.  Men det är viktigt att titta på barn i Sverige för att förstå hur ett framtida Sverige kommer se ut och tittar. man på de ålderskategorierna ser man utvecklingen tydligt.  Vi definierar utländsk bakgrund att man har minst en förälder som har utländsk bakgrund. Kanske är den definitionen snart förlegad, när man definierade det så var ju Sverige ett annat...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon