Sök
Stäng denna sökruta.

Kontroversiell Lund-professor gjort bort sig igen

Erik Svensson heter en professor i ekologi vid Lunds Universitet. Han hetsade nyligen mot Svenska Dagbladets ledarsidas Olof Ehrenkrona och ett gäng andra personer där han påstod att det är lögn att DN:s kulturchef Björn Wiman i SVT sagt att vi som firar Nato gör det när Putin slaktar ukrainare. Ett ofattbart påhopp givetvis, av en bitter Nato-hatare.  Professor Svensson passar därför på att kleta ner såväl Ehrenkrona som Hökmark med att detta är falska nyheter.  Notera att han föredrar att kallas Kamrat Svensson så det gör jag i fortsättningen, som den kommunist han är.  Han passar även på att inte dra in flera tidningar i drevandet och PM Nilsson på Dagens Industri kallas såväl "trojansk häst åt den...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon