Sök
Stäng denna sökruta.

Annika Strandhäll och den goda tonen

Kommer ni ihåg när Annika Strandhäll hotades med att fällas men Annie Lööf räddade kvar henne? Det var efter att Ann-Marie Begler avsatts som hon KU-anmäldes och sedan i och med haveriet med Transportstyrelsen ingick i de ministrar M, KD och SD tänkte fälla. Då kom en kampanj med namnet #backaannika. Hon fick beklagligt nog sitta kvar men avgick senare på grund av personliga skäl. Men som en bumerang kom hon tyvärr tillbaka i höstas.  För någon mer ovärdig ett så fint förtroendeuppdrag som statsråd finns inte mer än Morgan Johansson. Då och nu visar hon gång på gång hur lite hon hedrar uppdraget att representera landet men så blir det kanske när man inte har någon politisk bakgrund....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon