Search
Close this search box.

Skyttet måste uppgraderas

Alldeles för länge har skyttesporten betraktats som en bekväm syndabock för allt dåligt som har med vapen att göra, inte minst kriminalitet. Skytte och jakt i någon slags märklig syndabockssoppa.  Morgan Johansson har bedrivit en veritabel hetsjakt på lagliga vapen i syfte att svartmåla sportskyttet och en rad förslag att begränsa legala vapen i syfte att stoppa kriminella har lagts trots att alla vet, även Morgan Johansson, att det inte är legala vapen som används i kriminalitet utan illegala.  Det är i själva verket otroligt svårt att få vapenlicens i Sverige, inte minst för att Polisens handläggningstider har blivit smått absurda.  Jag har själv nyligen börjat engagera mig i frågan eftersom jag i höstas gick och klarade kursen i...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon