Sök
Stäng denna sökruta.

Biträdande rektor Linneas eftermäle

Rektor Linnea kallar hos sig offentligt och jobbade fram till förra året som rektor på Hammarkulleskolan men är nu biträdande rektor efter en omorganisation.  Jag har tidigare skrivit om den enkät som skickas ut och som just hennes skola inte ens besvarade. Nu har årets kommit och där är resultatet tydligt - Hammarkulleskolan, som är en kommunal skola med extra resurser eftersom det ligger i ett utsatt område, ligger lägre på alla punkter än Göteborgs andra skolor i snitt.  Frågan som infinner sig är - är det också friskolornas fel? Att hennes skola brister i kvalitet? Kanske är det den friskolans fel som Rektor Linnea påstod begärde referenser på en elev och som startade ett mediedrev. Men när jag ville veta...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon