Search
Close this search box.

Centern i lala-land

En gång i tiden var Centern nästan så små att de inte fanns i Stockholms kommun, de var ett landsbygdsparti. Men det är ett minne blott, idag vill C ha samma väljare som Miljöpartiet och deras nya väljare är betydligt mer vänster än höger. Majoriteten av bönderna i landet kommer nu välja SD före C.  Så Centern försöker gräva där de står och locka ännu fler Stockholms-röster. I veckan kom partiets träiga ekonomiska talesperson Martin Ådahl med ett utspel - de vill bygga Central Park i Stockholm. Men inte i stan utan på.....Järvafältet.  Dyra proffsiga arkitektbilder ska måla upp en fantastisk vision om en ny slags stadsdel som har kajak, vattenlek, bad, idrottsplats, grillplatser, idrottsplatser etc. Och som binds...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon