Search
Close this search box.

Pensionsbluffen – del 2

I ett tidigare inlägg i veckan började jag granska vad som är sant och vad som är falskt i pensionsdebatten. I söndags var det partiledardebatt och Nooshi Dadgostar, som satsat hela Vänsterpartiets kampanj på pensionerna och som gav Magdalena Andersson makten för 10 miljarder i påstådd höjning av pensionerna i bidraget "garantitillägget" höll hög svansföring under debatten.  Intrycket väljarna ska få av pensionsdebatten är att det är otroligt många som idag är fattiga när sanningen är precis tvärtom - de allra flesta pensionärerna har fått högre intäktsutveckling är folk som jobbar och pensionärer idag har aldrig haft så höga pensioner jämfört med lönerna som nu. Pensionärer är helt enkelt generellt sett en välmående grupp. Sedan finns det alltid en...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon