Sök
Stäng denna sökruta.

Cervenka – en saga om avundsjuka

Jag har läst de förväntade hyllningarna av Andreas Cervenkas bok om miljardärerna i Sverige. En gång i tiden arbetade han på påstått opolitiska Svenska Dagbladet Näringsliv, arbetsplatsen för alla de journalister som vill ägna sitt liv åt att skriva spekulativa onyanserade granskningar av landets största skattebetalare företagarna. Samtidigt som de låtsas att de är opolitiska.  Ingen höjde dock på ögonbrynen när Cervenka gick till landets sosse-tidning numero uno Aftonbladet och där har han ju fått blomma ut som den sosse han är.  Nu efter alla hyllningarna, för det finns knappast något som svenska journalisten älskar med än böcker om giriga äckliga företagare som bara ska roffa åt sig, tänkte jag det är dags att läsa den med glasögon som inte är rödfärgade. ...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon