Sök
Stäng denna sökruta.

Berättarministeriet går vänsterns ärenden

Döm av min förvåning när jag idag såg en inbjudan till en lunchseminarium som Berättarministeriet har. Som är en hylla organisation finansierad av filantropi från privatpersoner och företag för att öka läsandet och berättande inte minst bland förortsbarn, en organisation som alltså inte tidigare tagit politisk ställning till dagsaktuella frågor. Mig veterligen i alla fall.  Robert Weil, mest känd för att delta i olika upprop mot SD back in the days, och Sven Hagströmmer som på gamla dar blivit woke-kapitalismen stora finansiär genom Albright Foundation han grundat och finansierar är grundare av Berättarministeriet.  För de har gett Linnea Lindqvist i uppdrag att skriva en rapport om skolan. Följer ni skoldebatten kallar hon sig Rektor Linnea. Det är också så...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon