Search
Close this search box.

Vänsterpartiets Daniel Riazat kompis med gängkriminell

När man är kommunist kommer man undan med det mesta, det vet vi sedan gammalt. Så ingen höjer på ögonbrynen över att Daniel Riazat, identitetspolitikens idag största vän i riksdagen när V bestämt sig för att skrota den, grattar polaren Gee Dixon. Bilden är från Dixons Instagram. Han är liksom många rappare framförallt kriminell och dömdes i vintras till 1,5 års fängelse för en skjutning i Flemingsberg. Två små barn i förskoleåldern var på en lekplats när Dixon och polarna sköt mot en kriminell och barnen skottskadades. Han har givetvis omhuldats av media och var redan 2015 med i Lyckliga gatan på TV4, där han påstod att han lämnat kriminaliteten. Han har hållit på med våldsbrott hela livet. Men...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon