SVT-medarbetare sex-hånar Busch

Att en ungefär samlad mediekår har ett extra horn i sidan till just Ebba Busch har vi fastställt för länge sedan. Hennes utseende kommenteras, hennes husaffärer har drevats runt utan minsta tillstymmelse till journalistik utan bara skaller och drev, eftersom inte en enda tidning granskat vilka intressen som styrt hela historien. Kakan ”nakenklänning” Hermansson som hånar döda poliser krävde att hon som gäst skulle avbokas, annars ville Kakan inte jobba som konferencier på Elle-galan nyligen. 

Kakan anlitas också flitigt av etablerad media för olika saker. 

Men detta som kom idag var nog ändå lågvattenmärket nummer ett. Hittills. För Adam von Friesendorff har de senaste åren arbetat åt SVT och bland annat ”humorprogrammet” Svenska Nyheter. 

Han la ut den här bilden idag. Med en länk till en hor-sajt med ukrainska kvinnor. Bilden la Ebba Busch ut på sitt Instagram tagen framför ryska ambassaden när hon nu inte fick använda klänningen på galan. 

Klickan man på länken finns den dock inte så han har inte länkat till en verklig sajt men vill ju att läsarna ska tro det. 

En svensk journalist med uppdrag åt statens mediebolag tycker alltså att insinuera att en kvinnlig partiledare för ett riksdagsparti är en ukrainsk hora är lämpligt. 

Vi kanske ska tillägga svensk adlig journalist eftersom Adam von Friesendorffs släkt har nummer 200 i adelskalendern och är friherrar. Ju lägre nummer desto finare släkt, och 200 är hyfsat lågt i jämförelse. 

Alldeles oavsett uppdragsgivare är det något slags bottenrekord i hur man får bete sig tycker jag. Man skriver inte att kvinnliga politiker är horor oavsett om man kallar sig komiker på sitt CV eller inte eller om länken är fejk. 

Än så länge lyser dessutom den feministiska stormaktens väktare och främsta trupper med sin frånvaro och jag har inte sett en enda feminist online bry sig ens om det här. 

Jag antar att högerns kvinnor bara ska tåla att olika vänstermän kallar dem vidriga saker, som till exempel prostituerade. 

 

 

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!