Search
Close this search box.

SVT-medarbetare sex-hånar Busch

Att en ungefär samlad mediekår har ett extra horn i sidan till just Ebba Busch har vi fastställt för länge sedan. Hennes utseende kommenteras, hennes husaffärer har drevats runt utan minsta tillstymmelse till journalistik utan bara skaller och drev, eftersom inte en enda tidning granskat vilka intressen som styrt hela historien. Kakan "nakenklänning" Hermansson som hånar döda poliser krävde att hon som gäst skulle avbokas, annars ville Kakan inte jobba som konferencier på Elle-galan nyligen.  Kakan anlitas också flitigt av etablerad media för olika saker.  Men detta som kom idag var nog ändå lågvattenmärket nummer ett. Hittills. För Adam von Friesendorff har de senaste åren arbetat åt SVT och bland annat "humorprogrammet" Svenska Nyheter.  Han la ut den här...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon