Sök
Stäng denna sökruta.

Skoltwitter artikel = Sossarnas skolpolitik

Idag har ett gäng påstått oberoende lärare skrivit under en debattartikel på Expressen. Det är ingen slump att den kommer samma vecka bloggen Balans ihop med Per Lettmark som själv kommer ut med en ny bok som är anti-friskolor lät två medlemmar av Skoltwitter lajva bekymrade föräldrar i Sollentuna.  Debattartikeln och DN-artikeln hör givetvis ihop, det är en kampanj för att piska igång friskolehatet inför valet.  De som betalar är LO och S via Arena-gruppen. De och Lärarnas Riksförbund betalar det mesta som den här gruppen gör.  Filippa Mannerheim heter en person i det lösa nätverket kallat Skol-twitter och hon kan man säga slog igenom som debattör genom en pretentiös debattartikel med rubriken Jag anklagar, som blinkar åt J'accuse...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon