Sök
Stäng denna sökruta.

Kommer regeringen igen att skydda oligarken?

Det var ett avslöjande som flera andra bara försvann. Poff. En jätteskandal ett valår diskuterades i ca en politisk minut, sedan slutade media att intressera sig.  Regeringen la alltså betydande ansträngning för att förhindra att en av Putins närmaste och en sjukt rik oligark skulle slippa sanktioner, man gick till och med så långt att man sa åt den svenska ambassadören i USA att skriva brev.  Tror ni att en borgerlig regering kommit undan ett drev om de avslöjats fixat bort sankioner för en rysk oligark?  Avslöjandet kom 13 april, tidningar skrev den 13 april och den 14 april. Sedan knäpptyst. Det bara försvann.  Ann Linde och Mikael Damberg personligen har lobbat för att oligarken skulle slippa sanktioner. Hon...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon