Sök
Stäng denna sökruta.

Planterad artikel i DN av friskolehatare

Dagens Nyheter har idag en stor artikel som i vanligt ordning är en slags kampanjpjäs mot friskolor, marknadsförd på ettan dessutom. Det vill säga startsidan.  Den ligger låst men jag ska gå igenom det viktigaste i den för er. Tyvärr har det moderata kommunalrådet Soley Aksöz Lithborn gjort sig till nyttig idiot för de som ligger bakom artikeln - bloggen Balans.    För kommunalråden ville inte ha en ny friskola i kommunen, och det har kommunalråd av alla färger då och då tyckt eftersom deras jobb framför allt handlar om att bevaka kommunens intressen och det ligger i få kommuners intresse att konkurrensutsätta de egna skolorna. Ändå finns det givetvis gott om kommuner där man gillar friskolor generellt, Sollentuna...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon