Sök
Stäng denna sökruta.

Bloggens nya framtid

Lite uppdateringar om bloggens framtid som en mer professionell nättidning med prenumerationer.  Eftersom ni är nästan 400 Patreons redan som valt att stötta mig även om allt är gratis har jag valt att använda just Patreon som betalvägg så ni som är Patreons kommer helt enkelt bara kunna fortsätta där.  Som jag skrivit tidigare kommer en hel del ligga bakom betalvägg men inte allt.  Jag är medveten om att en del av mina läsare inte kan eller vill betala och jag kommer även i fortsätten ha visst material gratis. En del saker kommer ligga gratis första dagen och sedan läggas bakom vägg.  Det finns alltså även i framtiden material att läsa gratis och sluta inte prenumera. Men granskningar och gräv...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon