Bloggens nya framtid

Lite uppdateringar om bloggens framtid som en mer professionell nättidning med prenumerationer. 

Eftersom ni är nästan 400 Patreons redan som valt att stötta mig även om allt är gratis har jag valt att använda just Patreon som betalvägg så ni som är Patreons kommer helt enkelt bara kunna fortsätta där. 

Som jag skrivit tidigare kommer en hel del ligga bakom betalvägg men inte allt. 

Jag är medveten om att en del av mina läsare inte kan eller vill betala och jag kommer även i fortsätten ha visst material gratis. En del saker kommer ligga gratis första dagen och sedan läggas bakom vägg. 

Det finns alltså även i framtiden material att läsa gratis och sluta inte prenumera. Men granskningar och gräv kommer i mycket stor utsträckning läggas bakom vägg helt enkelt för att de är tidskrävande och det idag är väldigt få som online bjuder på sådant. 

Ni som vill stötta mig extra kan från start välja Premium för 99 kronor per månad, ni som direkt vill kunna läsa allt innehåll betalar 59 kronor per månad. 

Och ni som inte kan eller vill prenumera kommer kunna läsa inlägg varje vecka men ett mindre antal. 

Min tekniker håller just nu på att utveckla lösningen och jag kommer tydligt meddela när den nya sajten lanseras med såväl nytt utseende som nya funktioner. 

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!