Sök
Stäng denna sökruta.

Svensk media Nato-negativ

Även i Finland är som bekant Nato-frågan hög-aktuell och på svenskspråkiga Yle publicerades nyligen en undersökning man gjort bland svenskspråkiga finländare.  Överraskande nog är just den gruppen mer negativa till Nato än finländare i övrigt.  Bland finländare generellt är stödet 60-65 % men bland de finlandssvenskarna är siffran bara 52 %.  Undersökningsföretag drar också slutsatsen att de svenskspråkiga i Finland i betydligt högre grad läser svenska medier, som alltså är mer Nato-negativa.  En rejäl passning till svenska mediers partiskhet med andra ord.  Tragiskt nog, vi vet ju redan hur det är ställt med objektiviteten i en rad frågor, som Israel, klimatet och invandringen men kritiken viftas alltid bort som konspirationsteorier av mediefolket.  En objektiv analys av ett finskt analysföretag...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon