Sök
Stäng denna sökruta.

Fegheten inskränker yttrandefriheten

Vår yttrandefrihet skyddas i våra grundlagar, så viktig tycker vi att den är. En förutsättning för demokrati som måste skyddas från fega och klåfingriga politiker. Därför är grundlagar svåra att ändra. Men det är ju först när våra grundläggande fri- och rättigheter, reglerade i de mänskliga rättigheterna, som statusen på dem testas och den svenska yttrandefriheten är hotad på många sätt. Jag har skrivit en hel bok om det, som hade oturen att ges ut i april 2020. Vi har inga lagar mot hädelse i Sverige. Med andra ord, ingen religion är undantagen yttrandefrihetens gränser och kränka och håna vilken religion som helst har man rätt att göra. Det finns starka krafter som vill ändra detta. Men idag skyddas...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon