Sök
Stäng denna sökruta.

Sosse-kappan fladdrar i Putins flåsande

Tydligen har sossar snart alltid tyckt att Nato är bra och Ryssland farligt. För så brukar det ju låta när sosseriet baxar hela apparaten 180 grader för att plocka väljare och vinna makt.  Principerna numera har varit många för man kastar dem så fort de krävs.  Som att numera kalla alla Putinister och ryssvänliga, när det nyss var Trump. Annika Strandhäll och Anders Lindberg med flera försöker bräcka varandra i hyckleriet.  Det är bara spöket som ändras, det man ska skrämmas med. Är det inte Orban eller Trump är det som sagt Putin. Sosse-maskinen ska nu dränka motståndet i ryss-klet och Putin-fanclub.  Dags att påminna lite om fakta.  Anders Lindberg jobbade i åratal åt Sveavägen 68. Han slutade först...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon