Sök
Stäng denna sökruta.

Nya tider på bloggen

Sedan jag startade bloggen i augusti 2014 har jag publicerat mer än 1600 inlägg. Mellan 250 och 300 inlägg per år exklusive pandemiåret. Jag har varit väldigt produktiv, för att jag älskar mitt jobb.  När jag startade var den politiska bloggen i princip död, blogg var något influencers inom mode och inredning höll på med. Jag gjorde den relevant igen.  Genom åren har fler och fler fria aktörer startat verksamheter. Allt från nättidningar till poddar har dykt upp utanför traditionella medier. Men jag var ganska ensam 2014-2015, i bemärkelsen utmanare av perspektiven i vanlig media.  Ni är en hel del som hängt med mig sedan starten, andra har nyligen börjat läsa. Ni är 80 000 till 100 000 unika...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon