Sök
Stäng denna sökruta.

Göteborgs universitet och djurrättsterrorn

Mitt gamla universitet Göteborgs Universitet har nyligen uppmärksammats för att de betalat ett forskningsprojekt om kritiska djurstudier. Jag gick visserligen på Handelshögskolan men den är en del av GU. Helt obrytt tar universitetet in vänsterextrema djurrättsaktivister i ett projekt som dessutom syftar till att indoktrinera blivande lärare att allt som har med djur att göra är fel.  Bilderna ligger lite i oordning på grund av att jag fått dem, de låg bakom betalvägg. Jonna Håkansson är den drivande personen på GU.   "Kritiska djurstudier" är ett ämne som hittats på nyligen och den första kursen i Sverige skapades 2013 av en vänsterextrem vegan vid namn Tobias Linné och som tagit sig från ett enda universitet till att bli ett...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon