Sök
Stäng denna sökruta.

ETC och slavkontrakten

Äntligen har min nemsis ETC pruttat i det blå skåpet igen helt på egen hand. Det hela började med att de publicerade Kajsa Ekis Ekman, som skriver ledare åt dem sedan länge. Hon påstår i den att tidningen Kyiv Independent är nazistiska Då får ETC kalla fötter och i en ”me, myself and I”-artikel kastar narcissist Gustavsson plötsligt Ekis under bussen trots allt tokigt hon alltid tycker. Men tydligen var detta något extra från Lenin-pristagaren. Han passar på att hylla sig och ETC på samma gång för högt i tak, ironiskt nog. Smöret och självberömmet droppar från kladdiga sidor ur den upphetsning över sin egen förträfflighet man fattar att Gustavsson känner. Han är en så enormt stor medieman. Jag...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon