Sök
Stäng denna sökruta.

Ett Sverige utan Miljöpartiet

Idag avslöjade Norrköpings Tidning att i Finspång kastar MP in handduken. De ställer inte ens upp i kommunvalet i höst. Även i Skurup kommer kommunen äntligen slippa Miljöpartiet i höst. Redan 2018 la MP mer lokalt på ett flertal ställen. Samma sak i Svalöv. Efter 40 år kommer även de boende i Mellerud slippa Miljöpartiet helt. Inför valet 2018 packade Miljöpartiet väskan i hela 50 kommuner. Bland annat i Dalarna. Hur få kommuner kommer ha representanter från Miljöpartiet efter valet 2022 vet vi inte. Men betydligt färre än inför valet 2018. Kan de bara åka ur riksdagen också kan vi äntligen bli av med det enskilt skadligaste och dyraste partiet i svensk historia. Som kostat oss hundratals miljarder på...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon