Sök
Stäng denna sökruta.

Vindkraftsbubblan

Det har länge luktat om vindkraftsbranschen. Den är ogranskad, okritiskt hyllad och är full med statlig finansiering och det brukar vara en klockren cocktail för att det finns en massa skräp att hitta.  Det är verkligen underkänt att media under så många år låtit bli att granska även detta område, gissningsvis för att man hellre tjänar klick på klimatet än söker sanningen.  I Svensk Vindkrafts styrelse sitter bland annat Leif Sandberg, kommunalråd i Tomelilla för Centern. Så ytterligare en centerpartist bland alla.  2020 publicerade Svensk Vindkraft rapport Vindkraften i kris. Det blev bra media på det men plötsligt nu kan man inte hitta rapporten någonstans. Märkligt tycker jag. Men föreningen ägs och drivs av vindkraftsbolag, kanske hörde medlemmarna av...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon