Sök
Stäng denna sökruta.

Gas-populism i MP

Miljöpartiet är desperata. De ligger fast långt under spärren och det är ett halvår kvar till valet.  Följer man deras Instagram kan man hitta inte mindre än 11 inlägg sedan 4 mars om "Putins olja och gas" som Miljöpartiet påstår flödar in i Sverige.    Det lustiga är att Per Bolund aldrig tidigare brytt sig nämnvärt om särskilt Putin, han vill förbjuda alla olja och gas i hela världen.  Så sent som i november krävde han att Norge skulle sluta med allt som har med olja att göra.   Ännu lustigare är att Per Bolund och Märta Stenevi inte låtsas som om Maria Ferm finns för hon är deras ledamot i EU-nämnden och det är forumet för just att driva...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon