Sök
Stäng denna sökruta.

Lex Fredrik

Idag fick jag veta att den privatperson som blev skjuten i huvudet på Delta Gym på Hälsingegatan, mitt emot grundskolan Vasa Real full av hundratals 11-16-åringar, var en del av vår gym-gemenskap.  Han tränade och jobbade på mitt gym Crossfit Nordic i många år innan han bytte till Delta och var en vän till många på gymmet.  Han är tyvärr inte den första och kommer inte vara den sista oskyldig människan som mördats av hänsynslösa gängkriminella. Sverige har blivit farligt för vem som helst eftersom vårt lands stora antal gängkriminella ungdomar helt struntar i oskyldiga.  Tidigare har uppgörelser i den undre världen framför allt tagits om hand i det fördolda, långt borta från oskyldiga. Men dagens kriminella uppvisar en...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon