Sök
Stäng denna sökruta.

Centern och vindkraftslobbyn

Centerns förvandling till Socialdemokrater sker på fler än ett sätt. De har lärt sig av Socialdemokraterna vikten av att utnyttja sina positioner för att bäst kunna gynna egna intressen och vänner.  Vindkraften är en sådan bransch där Centerpartiet via olika kontakter har stora intressen i. Och som av en händelse är just Centern sedan många år en av pådrivarna för att kraftigt bygga ut just den kraftkälla som står still när det är som kallast. Och som placeras där just deras kärnväljare bor - på landsbygden.  Nu försöker Centern dra nytta av Putin för att pusha för mer vindkraft.  Centerns kopplingar till vindkraften går långt tillbaka. Som Olof Johansson, före detta partiledare som gick till vindkraftsindustrin. Redan 1994 skrev...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon