Sök
Stäng denna sökruta.

Naturskyddsföreningens hyckleri

Naturskyddsföreningen är hela miljö-Sveriges ur-moder, det är kring dem det mesta kretsar. Det är dit pengarna i huvudsak går, via dem, och det är språngbrädan för många miljöaktivister till fina jobb. Och inte minst, det är Miljöpartiets version av LO för Socialdemokraterna. Naturskyddsföreningen har stor insyn och makt i Miljöpartiet eftersom de byter hattar och makt, många miljöpartister har antingen jobbat professionellt där eller engagerad sig ideellt i dem eller deras ungdomsorganisation Fältbiologerna.  Det är från Naturskyddsföreningen mycket dumt i miljödebatten kommer. Som fossilförbud, som tagit över efter "giftfritt" och eko-trenden som tack och lov dött.  Nu är det en av deras största frågor, att förbjuda diesel och bensin rakt av. Gas och olja, rubbet. Allt fossilt. Om bara 8 år...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon