Sök
Stäng denna sökruta.

Kulturministern och Muslimska Brödraskapet

Hon har knappt hunnit tillträda nästan, i politiska minuter räknat, innan hon rusade iväg och gjorde besök. Till landets främsta representanter för Muslimska Brödraskapet.  Det uppmärksammade Sameh Egyptson på sin Facebook nyligen.  Här ser ni Jeanette Gustavsdotter ihop med bland annat Mahmoud Kalfi och Khaled Ad-Dib. Stockholms moské drivs av Islamiska Förbundet (IFIS) och har Khali som VD. Han utbildade sig till imam i Frankrike.  Skolan är Muslimska Brödraskapets internat i Frankrike.  Redan 2003 hölls hatpredikningar i moskén, som blev moské redan 1995.  2005 fick både moskén och politiker kritik av en muslim för att moskén drevs av Muslimska Brödraskapet men ändå fick framställa sig själv som representanter för alla muslimer i Sverige, då 400 000 personer. Idag är antalet...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon