Sök
Stäng denna sökruta.

SVT går Putins ärenden

SVT:s korre i Ryssland Bert Sundström visade med önskvärd tydlighet att SVT tänkt springa Putins ärenden nu.  En ny lag har tydligen stiftats i anti-demokratin Ryssland som ger 15 års fängelse för alla som kallar kriget i Ukraina för krig men det gäller ryssar.  Ändå avslöjade Sundström i morse att SVT fattat beslutet att SVT "pga säkerhetsskäl" från och med nu kommer kalla kriget för "militär specialoperation" för att Putin beordrat det.  Trots att det första Sundström sa i intervjun var att han egentligen får säga vad han vill.    Med tanke på hur allvarligt det här är, att vårt statliga mediebolag fattade beslutet att gå Putins ärenden "pga säkerhetsskäl" kan givetvis inte korren vara kvar.  Skicka hem honom...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon